EEK
EST
#oppekava#
#eriala#

Arene spetsialistist juhiks.

Hotelli- ja restoraniettevõtluse erialal õpid looma unikaalseid, elamust pakkuvaid külalislahkuse teenuseid. Õpid olema oma meeskonnale uue põlvkonna liider, kes on samavõrd kodus nii kliendikogemuse kujundamises, teenuse disainis kui ka äriplaneerimises ja turunduses.

See eriala on mõeldud just sulle, kui soovid olla toitlustus- või majutusettevõttele suurepäraseks juhiks. Ja ka sulle, kes sa juba töötad majutus- või toitlustusvaldkonnas ning soovid areneda spetsialistist juhiks, omandada värskeid teadmisi ja saada väärtuslikke kontakte.

Ülemiste City töötajatele ja Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor vilistlastele kehtib õppemaksu soodustus 10%. 

Kestus:
aastat, sessioonõpe
Millal:
Neljapäevast pühapäevani
Kus:
Õppekeel:
Ainepunkte:
EAP
Valdkond:
Avalduse esitamise tähtaeg:
12.01.2025
Õppemaks aastas:
1
Õppe kestus 3 aastat
2
Igakuise maksmise ja järelmaksu võimalus
3
Õpe keskmiselt kord kuus neljapäevast pühapäevani
Õppemaks

Õppemaksu saab tasuda kahel moel:

Makseid saab teha iga kuu 10. kuupäeval, üheksas osas septembrist kuni maini. Sel juhul on õppemaks aastas kokku , milles sisaldub õppeaasta alustamise tasu €

Maksta on võimalik ka semestrite kaupa. Semestrimakse tehakse:

Ülemiste City ja Telia töötajatele ning meie kooli vilistlastele kehtib õppemaksusoodustus 10%.

Vastuvõtu-
kriteeriumid
  • keskharidus
  • motivatsioonikiri, milles kirjeldad oma tööalaseid ambitsioone, karjääriplaane ja tulevase hariduse rolli nendes
  • vastuvõtuvestlus
  • õpimotivatsioon ja ettevõtlik eluhoiak
Stipendiumide ja toetuste kohta leiad rohkem infot SIIT.
Vastuvõtuga seotud küsimused palume saata aadressile tallinn@eek.ee.
Miks õppida

Erialaõpe keskendub teemadele:

  • Vastutustundlik ettevõtlus ja jäktusuutlikkus
  • Coaching ja meeskonnatöö
  • Teenusedisain ja tootearendus
  • Workaction ning konverentsikorraldus ja -teenindus
  • Sommeljee baaskursus
  • Toitlustusettevõtte töökorraldus
  • Majutusettevõtte töökorraldus
  • Kaasaegne klienditeenindus

Oma varasemat kogemust ja õpinguid, mille sisu on õppekavaga sama, saad lasta arvestada, et vähendada oma õppekoormust ja õppemaksu. Tutvu ka järelmaksuvõimalust pakkuva Mainori Kõrgharidusfondiga. Õppekorraldus on üles ehitatud selliselt, et kõik uurimistööd ja praktikad saad mugavalt siduda oma tööga. Sellega säästad enda aega, ühtlasi lood aga ka suuremat väärtust oma ettevõttele või tööandjale.

Praktiline kõrgharidus nõuab õppijate ja kooli tihedat koostööd. Seetõttu ootame kandideerima inimesi, kes on valinud eriala teadlikult, kellel on selge plaan, miks soovitakse haridust omandada, kõrge motivatsioon õppida ja valmidus kaasa mõelda, kuidas õpet veel paremini korraldada. Meie jaoks on kõrgharidus professionaalsete osapoolte vaheline võrdne partnerlus.

Õppeaastal 2023/2024 võetakse hotelli- ja restoraniettevõtluse erialale vastu kuni 30 uut üliõpilast. Lõpetaja omandab bakalaureusekraadi (Bachelor of Arts, BA) hotelli- ja restoraniettevõtluse õppekaval. Kandideerimiseks esita avaldus siinsamas kodulehel ja lae seejärel üles vajalikud dokumendid.

Erialajuht
Kadi Elmeste, MBA
kadi.elmeste@eek.ee
Pärast lõpetamist

Lisaks erialaoskustele omandad turismi- ja restoraniettevõtluse erialal ka edasiseks karjääriks vajalikke juhtimis-, suhtlemis-, analüüsi-, õigus- ja majandusalaseid teadmisi. Sinu õppejõudude seas on oma valdkonna kogenud praktikud, paljusid ettevõtteid nõustanud koolitajad ning Eesti tuntud majandus- ja ettevõtlusalased arvamusliidrid.

Valik tööandjaid

Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on majutuse ja toitlustuse valdkonnas tegutsevate ettevõtete esindusorganisatsioon, kuhu kuulub üle 130 hotelli ja restorani. Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor on EHRL’i kaasliige.

left
Minu jaoks oli töökohapõhine õpe peale gümnaasiumit ideaalne võimalus alustada iseseisvat elu Tallinnas. Mulle väga meeldis mõte, et ma ei pea sõltuma vanemate rahakotist ja saan paralleelselt hariduse omandamisega juba ka tööstaaži. Praktikutest õppejõud on toonud kooli sessioonidesse tõeliselt põnevaid lugusid, näiteid ja tarkuseid enda kogemustest ning elust enesest. Ja kui elu liiga rutiinseks muutub, siis lisab erialajuht sellele vürtsi õpetlike väljasõitude, messide ja ettevõtete külastuste näol!
FIE
Mainoris õppimine oli minu jaoks suurepärane valik, mis sai tehtud õigel ajal. Mul oli paindlik õppevorm, silmaringi laiendavad õppeained ja professionaalsed õppejõud- aitäh kõige eest!
Kui alustasin õpinguid, siis töötasin juba hotellinduses. Kooli läksin teooria saamise eesmärgil, kuid avastasin kiirelt, et rakenduslik kõrgharidus annab väga palju enamat. Suurepärased praktikutest õppejõud tegid mitmeid õppereise ettevõtetesse, kust sain hindamatud kontaktid. Kaugõppe vorm sobis töö kõrvalt ideaalselt, mille jooksul töö ja õppimine täiendasid teineteist. Koolist saadud teadmised on andnud mulle enesekindluse, et ametiredelil tõusta ning alati edasi areneda.
söögi ja joogi mänedžer
Tiina Oja on suurepärane näide sellest, kuidas juhi kogemus erinevatest tööülesannetest aitab kaasa töökorraldusele ja süsteemi ümber disainimisele.
tegevjuht
right
Liitu uudiskirjaga ja saa esimesena teada tipplektoritega külalisloengutest, uutest mikrokraadidest, põnevatest sündmustest, kursustest ning kooli tegemistest. Saadame kirju harva ega koorma sinu postkasti liigselt.
left
right
Ülemiste City
Õpi innovatsiooni keskel ja laienda oma võrgustikku meie võimekas kogukonnas.
20 000
talenti aastaks 2025
2,3 miljardit
käivet aastal 2022
2000
residenti aastaks 2030
73
erinevat rahvust
Ootame sind energiast pulbitsevasse kogukonda, kus saad õppida, kasvada ja katsetada. Ülemiste City on rahvusvaheline linnak, mis on loodud selleks, et edendada talentide ja tehnoloogia kiiret arengut. Soovime toetada kõiki oma kogukonna liikmeid, inspireerida uute ärimudelite loomist ja luua tähendusrikkaid suhteid kogu eluks.
Teeme koostööd oma ala tippudega