EEK
EST

left Kõik uudised

eek.ee
Rahvusvaheline külalislektorite päev Eesti Ettevõtluskõrgkoolis Mainor
05.10.2023

4. oktoobril 2023 toimus Eesti Ettevõtluskõrgkoolis Mainor rahvusvaheline külalislektorite päev, kus kuus rahvusvahelist eksperti jagasid oma laialdasi teadmisi meie tudengitele ja kogukonnale.

Tudengid said teadmisi teemal "Smart Cities and Smart (AI) Citizens" professor Sven Maričićilt, kes on Pula Ülikooli Juraj Dobrila Tehnikateaduskonna AI ja robootika labori direktor ning Rijeka Ülikooli meditsiiniteaduskonna biomodelleerimise ja innovatsiooni keskuse juhataja. Professor Marko Turk PARi rakenduskõrgkoolist jagas oma teadmisi teemal "Curriculum Design in Higher Education: Foundations and Future Perspectives“. VIKO professor Viktor Kozlovskij selgitas olukorda tööturul ja kas me peaksime kartma tulevikku. Jan Michael Rasimus, silmajälgimise laboratooriumi juhataja DHBW Karlsruhest tutvustas silmajälgimist ja neuroturundust ning Bert Van den Broeck Thomas More rakenduskõrgkoolist näitas, kuidas ehitada nutikaid veebisaite tarkade linnade ja linnaprojektide jaoks. Doktor Henrijs Kalkis Läti ülikoolist jagas oma teadmisi teemal "Kaasaegne äri ja nutika linna arendamine tõhusate ja ergonoomiliste lahendustega".

Meil oli hea meel taaskord korraldada selline üritus, mis loodetavasti aitab kaasa jätkusuutlikuma ja rohelisema Euroopa loomisele. Aitäh kõigile osalejatele ja toetajatele.