EEK
EST

left Kõik uudised

eek.ee
Tallinna ettevõtlusgalal tunnustati meie kooli kahte vilistlast
02.10.2023

Tallinna ettevõtlusauhindade galal tõsteti esile kahte erakordselt silmapaistvat Eesti Ettevõtluskõrgkooli Mainor vilistlast, kelle teened ettevõtluse ja keskkonnahoidu valdkonnas on toonud au ja tunnustust nii neile endile kui ka  koolile. Nimelt pälvisid Kadri Look ja Merke Luuk auhinnad parimate rakenduslike teadustööde eest.

Kadri Look on Eesti Ettevõtluskõrgkooli finantslahenduste juhtimise magistriõppekava vilistlane, keda tunnustati galal eriauhinnaga rakendusuuringute eest koostöös SA Eesti rakenduskõrgkoolidega, mis keskendub Ülemiste linnaku ökoloogilisele jalajäljele. Mare Kurvitsa juhendamisel loodud magistritöös tehti ettepanekud Ülemiste City kui targa linna ökoloogilise jalajälje arvutamiseks sobiva mudeli loomiseks, info kogumise lihtsustamiseks ja kogukonna kaasamiseks. Töö paistis silma mitte ainult tugeva teoreetilise tausta ja andmetöötluse keerukuse poolest, vaid ka selle praktilisusega. Lisaks jäi Kadri oma õpingutega silma nii RKRNile kui ka koolile, pälvides parima Rakenduskõrgkoolide Rektorite Nõukogu magistritöö tiitli ja võites Ülo Pärnitsa stipendiumi.

Kadri õpingutest ja lõputööst on võimalik lähemalt lugeda siit: eek.ee/koik_uudised/uudis/?id=3151

Merke Luuk on Eesti Ettevõtluskõrgkooli Mainor rakenduskõrghariduse graafilise disaini õppekava vilistlane, kelle lõputööd "Ringmajandust toetav müügipakendi rebränding leivatoodete näitel" tunnustas hindamiskomisjon stipendiumiga. Koostöös juhendaja Astri Müüliga valminud töö keskendub keskkonnasäästlikele lahendustele ja keskkonnahoidliku disaini propageerimisele. Merke uuris, kuidas saab pakendidisain toetada ringmajandust ning kuidas rakendada graafilist disaini keskkonnahoidliku disaini kontekstis. Lisaks valiti tema lõputöö sel suvel Turundajate Liidu (TULI) poolt parimate bakalaureusetööde hulka, kuhu tavapäraselt tehakse valik ainult reklaami ja suhtekorralduse eriala tudengite hulgast.

Merke õpingutest ja lõputööst on võimalik lähemalt lugeda siit: eek.ee/koik_uudised/uudis/?id=3164 

Soovime kooli poolt taaskord õnne mõlemale meie vilistlasele ja oleme uhked saadud tunnustuste üle. Sellised saavutused on suurepäraseks näiteks sellest, kuidas haridus ja praktiline tegevus saavad kaasa aidata jätkusuutliku tuleviku loomisele.