EEK
EST
Sommeljee baaskursus
Hind 990.00€
Maht 10.00 EAP
Suur-Sõjamäe 10a, Tallinn

Õppeaine raames tehakse sissejuhatus veinimaailma.
Sommeljee baaskursusel omandatakse baasteadmised veini valmistamise ja serveerimise kohta, põhiliste veinimaade kohta (peamised regioonid, kvaliteediastmed ja viinamarjad), magusate ja väärishallitusega veinide, vahuveinide ning destillaatide kohta, põhiteadmised toidu ja joogi sobitamise kohta, erinevate klaaside kasutamise ja nende eripärade kohta. Kursuse raames degusteeritakse sadakond veini ja lisaks veel destillaate.

Loengud toimuvad
25. jaanuar 2025, 09:00 (8 ak. tundi, Eesti Sommeljeede Erakoolis, Masina 11)
26. jaanuar 2025, 09:00 (8 ak. tundi, Eesti Sommeljeede Erakoolis, Masina 11)
27. jaanuar 2025, 09:00 (8 ak. tundi, Eesti Sommeljeede Erakoolis, Masina 11)
15. veebruar 2025, 09:00 (8 ak. tundi, Eesti Sommeljeede Erakoolis, Masina 11)
16. veebruar 2025, 09:00 (8 ak. tundi, Eesti Sommeljeede Erakoolis, Masina 11)
17. veebruar 2025, 09:00 (8 ak. tundi, Eesti Sommeljeede Erakoolis, Masina 11)
15. märts 2025, 09:00 (8 ak. tundi, Eesti Sommeljeede Erakoolis, Masina 11)
16. märts 2025, 09:00 (8 ak. tundi, Eesti Sommeljeede Erakoolis, Masina 11)
17. märts 2025, 09:00 (8 ak. tundi, Eesti Sommeljeede Erakoolis, Masina 11)
06. aprill 2025, 09:00 (8 ak. tundi, Eesti Sommeljeede Erakoolis, Masina 11)
07. aprill 2025, 09:00 (8 ak. tundi, Eesti Sommeljeede Erakoolis, Masina 11)
26. aprill 2025, 09:00 (8 ak. tundi, Eesti Sommeljeede Erakoolis, Masina 11)
27. aprill 2025, 09:00 (8 ak. tundi, Eesti Sommeljeede Erakoolis, Masina 11)
28. aprill 2025, 09:00 (8 ak. tundi, Eesti Sommeljeede Erakoolis, Masina 11)
01. juuni 2025, 09:00 (8 ak. tundi, Eesti Sommeljeede Erakoolis, Masina 11)
02. juuni 2025, 09:00 (7 ak. tundi, Eesti Sommeljeede Erakoolis, Masina 11)
08. juuni 2025, 09:00 (2 ak. tundi, Eesti Sommeljeede Erakoolis, Masina 11)
Kursuse läbinu
kirjeldab veinide valmistamise protsesse ja tehnoloogiaid;
rakendab veinide degusteerimise põhitõdesid;
võrdleb erinevaid veinimaid;
tunneb peamisi viinamarjasorte ja neist valmistatavaid veine;
demonstreerib veini ja toidu omavahelise sobitamise põhialuseid.
Õppejõud
Ene Ojaveski MBA

Aine läbimise tingimuseks on arvestuse edukas sooritamine.